Tijdelijke verhardingen​

Tijdelijke verhardingen​

Een duurzame solide basis in ieder project

Er kunnen verschillende aanleidingen zijn om te werken met tijdelijke verhardingen. Bijvoorbeeld een tijdelijke parkeervoorziening tijdens werkzaamheden, een tijdelijke toegangsweg in de bouw van een nieuwe rij woningen of een tijdelijke weg voor in- en uitvoegend bouwverkeer.

De tijdelijke verhardingen zijn flexibel inzetbaar. Afhankelijk van uw wens en de bestemming van de vloerplaten wordt op basis van onze jarenlange ervaring een passend advies gegeven over de soort verharding.

Hierin hebben wij de keuze uit kunststof, aluminium of stalen rijplaten van verschillend formaat. Welke tijdelijke verharding het beste bij uw project past is afhankelijk van de belasting, het uiteindelijke gebruik en de ondergrond.

Alle tijdelijke rijplaten zijn veilig in gebruik, bevatten geen oneffenheden, zijn anti-slip en weersbestendig.

Samenwerken aan de circulaire economie

Euro Tec is innovatieve leverancier en betrouwbare partner in het leveren en leggen van tijdelijke verhardingen. Samen met onze internationale partners beschikken wij over een breed scala aan duurzame producten die veelal zijn samengesteld uit gerecycled materiaal. Door de producten na iedere uitleen grondig te reinigen en te controleren op gebreken zijn wij in staat de levensduur te verlengen en de kwaliteit van de producten hoog te houden.

Voor al onze producten geldt een Zero waste beleid.
Daar waar tijdelijke vloerplaten door regelmatig hergebruik gebreken vertonen, worden ze teruggezonden naar de fabrikant, om er nieuwe producten van te maken. Zo krijgt ieder product bij Euro Tec uiteindelijk een nieuwe bestemming in de keten en dragen wij op onze manier een steentje bij aan de circulaire economie.

Ook u als opdrachtgever heeft hier een rol in. Door de platen in bruikleen te nemen draagt ook u een steentje bij in de circulaire keten.

Tijdelijke verhardingen van Euro Tec; een interessant en duurzaam alternatief voor de reguliere permanente voorzieningen.