Amsterdam Music Festival

Amsterdam Music Festival

Amsterdam music event

Het Amsterdam Music Festival (AMF) wordt ieder jaar gehouden in de Johan Cruijff tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) medio oktober.
Met 40.000 festivalliefhebbers is het event ieder jaar weer zeer succesvol.
Jaarlijks wordt de DJMag Top 100 bekend gemaakt en worden verschillende prijzen uitgereikt, waaronder de titels NR1 DJ van de wereld.

Vanaf 20.30 uur tot in de vroege ochtend 6.00 uur wordt er gefeest, gedanst en gezongen op de festival vloer. Dankzij onze unieke aanpak lijdt de grasmat van thuisclub Ajax hier niet onder.

“Vorig jaar (2018) verliep het laten plaatsvinden van AMF probleemloos, zonder gevolgen voor de grasmat. Ook dit jaar (2019) liggen er maximaal 24 uur speciale platen met een ventilatiesysteem op de grasmat.”

Aldus de woordvoerder van de Johan Cruijff ArenA.

Euro Tec verzorgd sinds de eerste editie in 2013 de afdekvloeren voor dit jaarlijks terugkerende evenement. Gezien de strakke productieplanning is efficiënt leggen en weghalen van het vloersysteem van cruciaal belang.
Er mag niets misgaan en geen enkele partner in het project mag hinder ondervinden van ieders deeltaak.  Door jarenlange ervaring kan Euro Tec aan deze vereiste voldoen.

Het Amsterdam Music Festival is een van onze meest uitdagendste projecten met oog op de grasbescherming. Wegens de drukke planning van de Johan Cruijff ArenA kan het in sommige gevallen zo zijn dat thuisclub Ajax enkele dagen na het weghalen van de vloersystemen een thuiswedstrijd speelt. Uiterst secure grasbehandeling bij leggen en weghalen en het juiste vloersysteem zijn de basis om deze uitdaging keer op keer succesvol te laten verlopen.