Amsterdam Music Festival

Amsterdam Music Festival

Amsterdam Music Festival

Het Amsterdam Music Festival (AMF) is een edm-evenement dat plaatsvindt tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) in mid-oktober. AMF speelt zich af in de Johan Cruijff ArenA waar 40.000 festivalliefhebbers op af komen. Ieder jaar wordt tijdens AMF de “DJMag Top 100” bekend gemaakt en verschillende prijzen uitgereikt, waaronder de prijs voor de nummer 1 DJ van de wereld.

Euro Tec verzorgd sinds de eerste editie in 2013 de afdekvloeren voor dit jaarlijks terugkerende evenement. Het efficiënt leggen en weghalen van het vloersysteem is van groot belang gezien de zeer strakke productieplanning. Door jarenlange ervaring is dit een vereiste waar Euro Tec aan kan voldoen. Een ander uitdaging is de grasbescherming. Wegens de drukke planning van de Johan Cruijff ArenA kan het in sommige gevallen zo zijn dat thuisclub Ajax enkele dagen na het weghalen van de vloersystemen een thuiswedstrijd speelt. Uiterst secure grasbehandeling bij leggen en weghalen en het juiste vloersysteem zijn de basis om deze uitdaging keer op keer succesvol te laten verlopen.

“Vorig jaar (2018) verliep het laten plaatsvinden van AMF probleemloos, zonder gevolgen voor de grasmat. Ook dit jaar (2019) liggen er maximaal 24 uur speciale platen met een ventilatiesysteem op de grasmat.” Aldus de woordvoerder van de Johan Cruijff ArenA.