Tijdelijke fietspaden

Tijdelijke fietspaden

Tijdelijke fietspaden: innovatief voorbeeld van circulaire infra

Wegwerkzaamheden vragen extra alertheid van de projectleiders en aannemingsbedrijven, vooral als er veel verkeer is rondom de projectlocatie. Continue op- en afrijdend bouwverkeer, slechte doorstroom van het verkeer en onveilige verkeerssituatie maken het de weggebruikers en omwonenden niet altijd gemakkelijk. 

Wij vinden het belangrijk dat projecten zorgvuldig verlopen en er een goede doorstroom is van fiets- en wandelverkeer bij omleidingen door bouwwerkzaamheden. Euro Tec is een innovatieve leverancier en betrouwbare partner in tijdelijke fietspaden en tijdelijke wandelpaden. Wij dragen zorg voor een veilig wegdek voor iedere weggebruiker.

Met de grootste zorg gelegd!

In veel situaties kan het aanleggen van een tijdelijk fietspad grote voordelen bieden. Denk aan wegwerkzaamheden waarbij het bestaande fietspad tijdelijk onbruikbaar is of de bereikbaarheid van een locatie per fiets of te voet tijdelijk onmogelijk is gemaakt. Wij zorgen voor een tijdelijke omleiding.

Euro Tec legt tijdelijke fietspaden aan op een geëgaliseerde ondergrond. De vloerplaten die hiervoor worden gebruikt zijn gemaakt van gerecycled kabelgranulaat. Zeer duurzaam, slijt- en stootvast en bestand tegen chemicaliën of weersinvloeden.

Tijdelijke fietspaden bieden veel voordelen voor aannemers of rijksoverheid. De tijdelijke vloerplaten waarmee wij werken bieden een duurzame en groene oplossing in aanbestedingen. Ook het onderhoud, beheer en reparatie ligt in onze handen.  Wanneer het tijdelijke fietspad niet meer nodig is wordt deze gedemonteerd en opgeruimd. Bij binnenkomst in ons magazijn worden de platen door ons zorgvuldig gereinigd voor hergebruik.

Zo dragen wij ons steentje bij aan de circulaire economie.

Andere voordelen: