Stadionvloeren

Stadion
vloeren

Het fundament onder uw evenement

Ieder evenement vraagt om een andere vloer waarbij veiligheid voor de gebruikers én behoud van de ondergrond voorop staat. Euro Tec levert vloerplaten voor elk doeleinde die voldoen aan de nieuwste innovatieve technieken.

Zo leveren wij publieksvloeren, genaamd “Pedistrian Event Flooring”. Deze tijdelijke stadionvloeren zijn licht-, lucht- en waterdoorlatend en beschermen de ondergrond optimaal. De graszode in het stadion zal na het evenement snel weer als vanouds zijn.

Voor zwaardere constructies of podia kennen we de “Drivable Event Flooring”. Ook deze vloeren van aluminium of kunststof beschermen de bodemstructuur optimaal. Alle tijdelijke vloersystemen kunnen door ons snel en efficiënt geleverd en geplaatst worden. 

Wij werken met zorg en precisie aan ieder project.
Flexibel, deskundig en met een lach op ons gezicht.

Al 25 jaar partner van bekende stadions in Nederland!

Euro Tec is een van eerste hoofdleveranciers van tijdelijke vloerplaten in Nederland. Met 25 jaar ervaring in het leveren en leggen van tijdelijke stadionvloeren hebben we een groot aandeel gehad in het ontwikkelen van de vloersystemen van dit moment.

Wij hebben de eer om met diverse grote stadions in Nederland en Europa samen te werken. Mede dankzij onze heldere no-nonsens aanpak en nauwkeurige, efficiënte werkwijze bij het opbouwen en afbreken van tijdelijke vloersystemen.

Wij denken graag met u mee om van uw evenement een succes te maken en geven u altijd een betrouwbaar advies op maat.