André Rieu Vrijthof Maastricht

André Rieu Vrijthof Maastricht

André Rieu Vrijthof Maastricht

Traditiegetrouw geeft violist André Rieu jaarlijks openluchtconcerten op ‘t Vrijthof in zijn thuisstad Maastricht. Bezoekers van heel Nederland en ver daarbuiten komen hier samen om te genieten van de ontroerende muziek, romantische walsen en adembenemende aria’s van topartiesten. Met meer dan 100.000 bezoekers uit 99 verschillende landen, verdeelt over meer dan 14 shows is iedere editie weer een groot succes.

Ieder jaar pakt Andre Rieu samen met het Johann Straus orkest, sollisten en gastoptreden groots uit in Maastricht. Tijdens dit avondvullende en adembenemende event staat genieten voorop. Euro Tec zorgt ervoor dat bezoekers tijdens het concert comfortabel zitten en voldoende zicht hebben op het podium en schermen.


“André Rieu zorgt voor een waanzinnig programma, wij zorgen voor een comfortabele stoel zodat u volop kunt genieten van alles wat de show te bieden heeft.”

Sinds de eerste editie in 2005 verzorgt Euro Tec de zitplaatsen voor dit jaarlijks terugkerend evenement. Euro Tec is daarmee trotse partner van het Andre Rieu concert op ’t Vrijthof te Maastricht. In totaal worden meer dan 8.000 comfortabele, zwartkleurige ‘Big Boy klapstoelen’ in negen verschillende blokken geplaatst.

Deze klapstoelen worden ook voorzien van stoel- en rijetiketten. Secuur en netjes werken in een strak voorgegeven planning is hoogste prioriteit en ook de voornaamste reden dat Euro Tec ieder jaar opnieuw wordt benaderd voor samenwerking.