Stoelverhuur

Stoel-
verhuur

Comfortabel zitcomfort voor iedereen

Organiseert u binnenkort een zakelijk congres, outdoor concert of groot evenement waarin bezoekers al zittend van de show kunnen genieten?

Dan hebben wij de perfecte stoel voor u!

Euro Tec verhuurt twee soorten stoelen die al jarenlang wereldwijd worden ingezet op events en concerten.  Zo kennen wij de betrouwbare en degelijke “Samsonite” stoel of de “Big-Boy” met breder zitvlak en hoge brandwerende eigenschappen.

Beide stoelen kenmerken zich in kwaliteit en zitcomfort voor iedere gebruiker.

Wij zien dit wel zitten!

Afhankelijk van uw wens dragen we niet alleen zorg voor transport en levering van de stoelen maar kunnen we deze ook voor u plaatsen op iedere gewenste locatie.
Ons oog voor detail en onze ervaring komt bij het plaatsen goed van pas. De stoelen worden door Euro Tec lijnrecht neergezet door de unieke geïntegreerde koppeling en desnoods voorzien van stoel- en rijetiketten.

Groot voorbeeld in deze is het concert van André Rieu dat jaarlijks wordt gehouden op ‘t Vrijthof te Maastricht. Euro Tec zorgt er ieder jaar voor dat bezoekers tijdens het concert comfortabel zitten. In totaal worden er voor dit concert meer dan 8.000 zwartkleurige ‘Big Boy klapstoelen’ in negen verschillende blokken geplaatst.
Secuur, netjes en met een strak voorgegeven planning werkt ons toegewijde team ieder jaar weer met succes aan dit mooie evenement.