Over ons

Over ons

Over Euro Tec

Euro Tec, opgericht in 1995, verhuurt tijdelijke vloersystemen voor zowel de evenementen als ook de infrabrance. Op basis van ervaring, deskundigheid en expertise kunnen wij een professioneel advies op maat voor u afgeven. Dit doen wij in samenwerking met ons internationale netwerk aan partners.
Voor iedere vraagstelling beschikken wij over de juiste producten, hierbij staat duurzaamheid hoog in het vaandel! Samenvattend heeft onze manier van werken, onze passie én onze kernwaarden geleid tot degelijke en langdurige partnerships/samenwerkingen met gerenommeerde partijen, waaronder de Johan Cruijff ArenA, het Philips Stadion en toonaangevende bouwbedrijven.

Ons team

Het kloppend hart van het bedrijf is een vaste kern van enthousiaste werknemers met jarenlange ervaring. Inmiddels hebben wij een breed scala van opdrachten succesvol afgerond! Dit tot grote tevredenheid van onze opdrachtgevers.
Daar waar nodig zijn werkzaamheden aangevuld met professionele zzp’ers en tijdelijke oproepkrachten vanuit partijen waar al geruime tijd mee wordt samengewerkt. Onder meer door de kleinschaligheid van het bedrijf is ons team zeer toegankelijk, professioneel en klantgericht.

Wij zijn innovatief, altijd bezig met het verbeteren en verduurzamen van onze vloersystemen.