Over ons

Over ons

Over Euro Tec

Gerenommeerde partijen, waaronder Johan Cruijff ArenA en toonaangevende aannemings- en bouwbedrijven, zoals Dura Vermeer en Heijmans hebben mede door onze “hands-on” mentaliteit de weg naar ons bedrijf gevonden.

Op basis van onze jarenlange ervaring, deskundigheid en pragmatische aanpak kunnen wij in ieder project of event een professioneel advies geven dat aansluit bij uw wensen.
Met korte lijnen binnen ons bedrijf en een groot netwerk aan internationale partners zijn wij in staat snel te schakelen bij ieder vraagstuk en beschikken wij over een ruim assortiment aan tijdelijke vloersystemen en festivalstoelen.

Wij denken met u mee tot in de kleinste details en nemen een deel van uw realisatieproces voor onze rekening zodat u zich kunt richten op uw corebusiness; het succesvol neerzetten van uw project of event.

Onze kernwaarden laten zien wie we zijn en houden ons scherp in ons werk!
Euro Tec is groots gegroeid door simpelweg zichzelf te blijven.
Kleinschalig, toegankelijk en betrokken bij iedere klus werken wij samen op basis van vertrouwen. We communiceren open over onze mogelijkheden in projecten, hebben plezier in ons werk en zoeken altijd naar innovatieve vernieuwingen binnen onze bedrijfssector.

Ons team

Het kloppend hart van ons bedrijf is een vaste kern met enthousiaste werknemers die met plezier en toewijding hun werk doen. Ons team is goed op elkaar ingespeeld en heeft door het afronden van vele succesvolle projecten een enorme ervaring opgedaan. Deze ervaring en teamspirit wordt enorm gewaardeerd door onze opdrachtgevers, en die tevredenheid stelt ons meer dan tevreden!

Onze kleinschalige manier van werken en betrokkenheid maakt ons een professioneel en klantgerichte samenwerkingspartner.
Vanuit ons vakgebied staat duurzaamheid, circulariteit en doorontwikkeling hoog in ons vaandel. We zijn daarom altijd op zoek naar innovatie en nieuwe technische snufjes van het vak.

Zo zijn we altijd in beweging om een betere versie van onszelf te worden.
Ook dat is betrokkenheid!